Fira Nadalenca reparteix 18 mil euros entre tres entitats d'atenció a discapacitats psíquics

26/01/2016 Societat


Entrega de la recaptació de la Fira Nadalenca. (Foto: Quim Esteve.)

Entrega de la recaptació de la Fira Nadalenca. (Foto: Quim Esteve.)

Tres entitats que es dediquen a l’atenció a persones amb discapacitat psíquica s'han repartit els 18 mil euros recaptats en la darrera edició de la Fira Nadalenca de Palamós. Ahir es van lliurar els diners en un acte celebrat a l’Ajuntament, amb la presència de representants d'associacions, empreses i escoles que han col·laborat aquest any amb la Fira. Els fons s'han distribuït a parts iguals per a tres projectes de la Fundació Vimar, l’Associació Afatram i l’AMPA de l’escola d’educació especial Els Àngels.

Cadascuna d'elles ha rebut un xec per valor de sis mil euros. Afatram, el col·lectiu de familiars d'usuaris del centre de jardineria Tramuntana, destinarà els diners al projecte d'atenció de fisioteràpia i logopèdia. La presidenta de l'entitat, Elena Ordoyo, destaca l'ajuda que els aporten aquests recursos econòmics.A l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Els Àngels, els diners de la Fira Nadalenca els serviran per pagar activitats de musicoteràpia. Jordi Darder, és membre de l'AMPA del centre.Per últim, la tercera entitat beneficiària és la Fundació Vimar, que promou el programa 'Sortim', per fer front als costos de carburant del transport dels usuaris dels pisos tutelats o residències de la Fundació, així com dels trasllats per fer excursions o altres activitats. La Fira Nadalenca de Palamós es va fer el passat 13 de desembre amb la venda de productes i sorteig de quadres al carrer Major. A banda, hi ha hagut aportacions de Focus Engelhorn, la Confraria de Pescadors, l'Associació Front al Mar, la Coral El Progrés i el grup teatral Els Cosinets, que va organitzar una nova edició de l'espectacle 'La nit del talent', i dues funcions de l'obra teatral 'Una de l'oeste'.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...