Gespa tanca els actes dels 50 anys reposant 'Moll, molt moll'

04/12/2015 Cultura


Darrers assajos de l'obra 'Moll,molt moll'

Darrers assajos de l'obra 'Moll,molt moll'

Gespa Teatre tanca els actes del seu 50 aniversari amb la reposició de l’obra ‘Moll, molt moll’. Dirigida per Carles Garrido i Miquel Monzonís i escrita per Telma Romaní, aquesta peça coral, que posa una quarantena d’actors i actrius damunt l’escenari de La Gorga, es va estrenar ja fa tretze anys. Ara, amb alguns retocs, es recupera amb tres noves funcions que es faran demà, diumenge i dilluns.

Gespa ha celebrat aquest 2015 els seus 50 anys d'història amb tot un seguit d'actes commemoratius. Aquest programa arriba ara a la seva fi amb la representació de 'Moll. molt moll'. És una obra coral que Gespa Teatre va estrenar l'any 2002, coincidint amb el centenari de la col·locació de la primera pedra del moll nou de Palamós. Carles Garrido, un dels directors, raona per què han triat aquesta peça per celebrar els 50 anys de Gespa.'Moll, molt moll' es basa en un text escrit per Telma Romaní que relata cent anys de la història de Palamós des de la perspectiva de la vida en el moll. Un relat a través de la mirada de tota una sèrie de personatges i oficis propis d'aquest entorn, representats a l'escenari per una quarantena d'actors i actrius. Miquel Monzonís és l'altre director de 'Moll, molt moll'.Les tres funcions de 'Moll, molt moll' es fan demà dissabte, a les nou de la nit, diumenge, a les set de la tarda, i el dilluns, novament a les nou. Amb motiu de la celebració del 50 aniversari de Gespa Teatre, l'entrada és gratuïta. Les localitats es poden reservar anticipadament a les oficines de l'Àrea de Cultura o bé retirar-les una hora abans de l'inici de cada funció a les taquilles de la Gorga.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...