Vídeo sobre els 25 anys del Club Alpí Palamós

11/11/2015 Medi Ambient


Ràdio Palamós incorpora avui un nou reportatge audiovisual. S’anomena ‘De cim a cim’. 25 anys del Club Alpí Palamós’ i és un homenatge a la trajectòria d’aquesta entitat palamosina que enguany està d’aniversari. Un club que va més enllà d’una associació esportiva i excursionista i que s’ha caracteritzat al llarg dels anys per la seva reivindicació i defensa del patrimoni cultural i mediambiental del municipi.

En són un exemple les actuacions de neteja de l’entorn del castell de Vila-romà els últims 10 anys. Una entitat que va començar amb grans expedicions de muntanya i que ha organitzat activitats arrelades ja a Palamós de descoberta del territori com la Marxa dels Traginers o els Itineraris Megalítics. El reportatge compta amb els testimonis dels integrants del Club Alpí, Francesc Riera, Pere Llauradó, actual president, i Zisko Rodríguez, membre fundador. És un treball realitzat per Carles Ribas i Carles Pastor i el trobareu a la videoteca de www.palamoscomunicacio.cat.

Recordem, per altra banda, que el Club Alpí Palamós ha organitzat diversos actes per celebrar el seu 25è aniversari. Un programa que es tancarà aquest dissabte amb la projecció a La Gorga d'un documental sobre la història del club realitzat pel periodista Josep Serra. És a les vuit de la tarda i l'entrada és gratuïta.Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...