Comencen les activitats del centenari del 'Rafael'.

23/09/2015 Cultura


El veler 'Rafael', amarrat al port de Palamós.

El veler 'Rafael', amarrat al port de Palamós.

Avui dimecres es posa en marxa el programa d'activitats per commemorar els cent anys de la barca de mitjana 'Rafael'. Durant quatre dies, els alumnes de quart de primària de les escoles de Palamós, Calonge, Sant Antoni i Vall-llobrega podran visitar i fer una petita excursió marítima a bord del vaixell, que després serà el tema d'un concurs de dibuix.

El 'Rafael' va ser construït a Palma de Mallorca l'any 1915. Ara arriba, doncs, al centenari, un fet poc usual en aquest tipus de vaixells, i per això s'ha constituït una comissió per celebrar aquesta efemèride. Els actes comencen amb aquestes visites escolars que es faran durant quatre dies, com ha explicat el membre de la Comissió del Centenari del 'Rafael', Jordi Salvador.Les visites de la mainada al 'Rafael' són l'activitat prèvia al concurs de dibuix sobre el centenari del vaixell. Jordi Salvador.El programa d'activitats del centenari del 'Rafael' es completarà el dia 11 d'octubre amb una gran festa nàutica al port de Palamós. Cap al migdia, i sota el lema '100 vaixells x 100 anys', es formarà una gran circumferència d'embarcacions de tota mena, al voltant del 'Rafael'. El dia abans s'haurà realitzat també un acte institucional i una xerrada-col·loqui al Museu de la Pesca de Palamós.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...