Màxima competència a la porteria del Palamós CF.

03/09/2015 Esports


Aleix Manzano i Joan Bayona, porters del primer equip del Palamós CF. (Fotos: Olga Grassot).

Aleix Manzano i Joan Bayona, porters del primer equip del Palamós CF. (Fotos: Olga Grassot).

L'entrenador del Palamós Club de Futbol, Joan Mármol, ja ha utilitzat els dos porters de la plantilla en les dues primeres jornades de lliga. El cas és que tots dos han tingut actuacions brillants, de manera que el tècnic ha pogut comprovar que la porteria està ben coberta i que la competència entre Joan Bayona i Aleix Manzano serà forta però, sobretot, positiva per a l'equip.

Unes molèsties físiques van impedir que Joan Bayona fos el porter titular en el debut de la lliga al camp del Sabadell B. Joan Mármol va alinear el jove Aleix Manzano, fitxat aquest mateix estiu, que va tenir una destacada actuació. Manzano va aturar un penal i va ser peça clau perquè els palamosins esgarrapessin un punt, amb un empat a dos final. En el Palamós-Sant Andreu de la segona jornada de lliga, el tècnic va optar per recórrer al veterà Joan Bayona, ja recuperat dels problemes físics, i el porter ganxó va ser també artífex d'un empat a zero que s'hagués pogut trencar molt fàcilment perquè els dos equips van tenir moltes ocasions de gol. Bayona recorda que la seva feina és treballar a fons en els entrenaments i estar a disposició de l'equip en tot moment.Diumenge vinent, el Palamós visita el camp de la Montañesa. Tot sembla indicar que Joan Bayona continuarà sota es pals com a porter titular però, si no és així, el Palamós té la tranquil·litat de saber que disposa de dos porters molt competitius en la seva plantilla.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...