Un nou web de taxis a Palamós permet calcular la tarifa de cada trajecte.

11/12/2014 Societat


Josep Navarro, creador del web taxispalamos.es.

Josep Navarro, creador del web taxispalamos.es.

Un taxista de Palamós ha posat en marxa un lloc web - Taxis Palamós - per a millorar el seu posicionament a Internet i a les xarxes socials. L’element més destacat del web és una aplicació que permet calcular la tarifa de qualsevol desplaçament. De cara al futur, també es vol implementar un instrument que permeti demanar un taxi a través d’Internet o un telèfon mòbil.

Josep Navarro havia treballat sempre com a informàtic. Per circumstàncies, però, va acabar decidint agafar la llicència de taxista que va deixar vacant el seu pare. Ell mateix explica que va començar a detectar determinades demandes de serveis entre els clients. Per a intentar donar-hi resposta, va néixer el web www.taxispalamos.es, un treball personal de Navarro però que ha posat al servei de l'Associació de Taxistes de Palamós. Està en funcionament des del setembre i el seu principal referent és una aplicació que permet calcular la tarifa de qualsevol trajecte que es vulgui fer. Josep Navarro.L'objectiu és que el web vagi incorporant nous continguts i serveis. El pròxim, que de moment estarà en proves només per als professionals, serà una aplicació per a demanar un taxi des del telèfon mòbil.El web taxispalamos.es s'està traduint a vuit idiomes, pensant en el públic estranger que ens visita especialment a l'estiu. Ara mateix, a Palamós hi ha dotze taxistes en actiu, dels quals nou formen part de l'associació.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...