Diners de la Fira Nadalenca per al centre ocupacional Tramuntana.

09/04/2014 Societat


Acte d'entrega de la recaptació de la Fira Nadalenca 2013.

Acte d'entrega de la recaptació de la Fira Nadalenca 2013.

L’Associació Afatram, que aplega els familiars dels usuaris del centre ocupacional Tramuntana, ha lliurat avui 7.000 euros per finançar una nova aula d’estimulació sensorial en aquest centre, destinat a persones amb discapacitat psíquica. Els diners es van recaptar, en bona part, durant la darrera edició de la Fira Nadalenca de Palamós. En aquest sentit, l'empresa palafrugellenca Giroguies, també ha fet donació de l'import necessari per comprar una 'tablet' per a les sessions de logopèdia que es duen a terme al centre Tramuntana. Aquesta instal·lació està situada a Palafrugell i dóna feina a persones amb discapacitat psíquica d’arreu de la comarca del Baix Empordà. A l'acte d'avui hi han assistit el conseller comarcal, Josep López, el gerent del centre Tramuntana, Pere Cañigueral, i Elena Ordoyo, presidenta d'Afatram. Ordoyo dóna detalls de la inversió que es fa amb aquests diners.
CITA ELENA ORDOYO
En la seva última edició, la Fira Nadalenca de Palamós va recaptar 10 mil euros que es van repartir entre les entitats Fundació Vimar i Afatram, dedicades totes dues a l’atenció de persones discapacitades a la comarca del Baix Empordà. La recaptació era el resultat de les activitats organitzades al voltant de la Fira, amb la venda d’articles nadalencs al carrer, la subhasta de quadres o les representacions teatrals d’Els Cosinets, entre altres.


Elena OrdoyoTotes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...