Agenda

 • Xerrada "El mar dels somnis" amb Jorge Balcàzar "Coke"-PROEM-AID
  Dia i hora: dilluns 17 de juny a les 19:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: PROEM-AID i Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  17/06/2019 - 19:00
  Dilluns a les 19:00h a la Biblioteca, podem escoltar una veu compromesa amb la solidaritat i la persistència.
  Amb motiu del Dia mundial dels refugiats, l'organització PROEM-AID i la Biblioteca Municipal us conviden a la xerrada "El mar dels somnis" amb Jorge Balcàzar "Coke", membre de l'associació PROEM-AID.
  Amb ell ens endinsarem en una realitat que està passant davant nostre, a 650 milles del port de Palamós, on milers de refugiats i immigrants es juguen la vida per arribar a les costes europees.
  Des de fa dos anys, l'organització PROEM-AID, dedicada a salvar aquestes persones d'alta mar té el seu camp d'operacions a la Mediterrània Central.
  En Coke ens donarà una visió diferent d'aquest mar Mediterrani, que per a nosaltres és un motor econòmic, però per milers d'éssers humans s'està convertint en una immensa fossa comuna.
  Dilluns a les 19:00h a la Biblioteca, xerrada "El mar de somnis" amb Jorge Balcàzar, "Coke".
  Organitza: PROEM-AID i Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Projecció audiovisual "Les nostres energies"
  Dia i hora: dimarts 18 de juny a les 20:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós
  18/06/2019 - 20:00
  I dimarts, l'última de les propostes del programa "Aquesta primavera....destapem la fauna oblidada" organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós. Un programa que aquest any ha volgut donar valor a tots aquells animals que conviuen a la natura al costat nostra i que, per petits, per passar desapercebuts o perquè estan malvistos no els valorem com a part del nostre entorn natural.
  Dimarts, a les 20:00h, a la Biblioteca Municipal, tanquem amb una projecció audiovisual: "Les nostres energies" un documental d'Enginyeria sense Fronteres sobre el model energètic de Catalunya.
  Una projecció emmarcada dins la Setmana de l'Energia a tot Europa, amb taller demostratiu sobre l'estalvi energètic i l'autoconsum fotovoltaic. Podeu consultar les diverses convocatòries a les xarxes socials.
  Dimarts a les 20:00h, a la Biblioteca, cinema documental amb la projecció "Les nostres energies".
  L'entrada és gratuïta.
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós
 • Tast de vins i poesia, vora el mar
  Dia i hora: dimecres 19 de juny a les 19:00h
  Lloc: platja de Castell
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  19/06/2019 - 19:00
  Dimecres, la Biblioteca us convida a participar en el "Recital de poesia i vins vora el mar" amb el poeta i rapsode Josep Pedrals i la sommelier Clara Antúnez...tot vora el mar, a la platja de Castell.
  Una sessió onírica en un entorn natural de primer ordre, fent tastos de vins DO Empordà del celler Mas Oller de Torrent i mossegades de productes de proximitat dels establiments Granel i peixos Els Bomba de Palamós.
  Dimecres a les 19:00h, a la platja i el paratge de Castell, "Recital de poesia i vins vora el mar".
  Una proposta de Biblioteques amb DO, organitzada per la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Les places són limitades. El preu del tiquet és de 5 euros i cal una inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca.
 • Contes musicats. "Contes musicats salats i taller d'estampació de peixos" a càrrec de la companyia La Sal d'Olot
  Dia i hora: dijous 20 de juny a les 17:30h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  20/06/2019 - 17:30
  Per dijous, ens arriba una nova proposta de "Contes musicats" a la Biblioteca.
  "Contes musicats salats i taller d'estampació de peixos" a càrrec de la companyia La Sal d'Olot.
  L'activitat comença a les 17:30h i està recomanada per a mainada a partir de 3 anys.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Primera Nit d'Estiu amb el Grup Port Bo
  Dia i hora: divendres 21 de juny a les 22:00h
  Lloc: Moll pesquer
  Organitza: Museu de la Pesca
  21/06/2019 - 18:00
  Divendres a les 22.00h i al Moll pesquer: 21a edició de la tradicional cantada d'havaneres a càrrec del grup Port Bo que inaugura la programació d'estiu del Museu de la Pesca i de l'Espai del Peix.
  Organitza: Museu de la Pesca amb la col•laboració de l'Associació Front al Mar.
 • FM. Cercatasques / Barraques
  Dia i hora: divendres 21 de juny -veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Ateneu de Palamós i Comissió de Barraques
  21/06/2019 - 19:00
  Divendres, comença el programa de propostes de la Festa Major 2019.
  Cercatasques
  Un recorregut que començarà a la plaça de Catalunya i es passejarà pel barri vell. L'activitat està organitzada per l'Ateneu de Palamós, les inscripcions a les 18:00h i inici a les 19:00h.
  Barraques
  A les 23:00h, s'inaugura l'escenari de Barraques d'aquesta Festa major amb l'actuació d'Ira, Buhos i Sixtos.
 • Showcooking de cuina de l'antiguitat: la cuina dels ibers
  Dia i hora: divendres 21 de juny a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Espai del Peix-Museu de la Pesca
  21/06/2019 - 20:00
  Divendres, proposta gastronòmica de l'Espai del Peix.
  Amb motiu de l'exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" instal·lada al Museu de la Pesca i a la Capella del Carme, l'Espai del Peix us ofereix un showcooking especial per a l'ocasió, un "Showcooking de cuina de l'antiguitat: la cuina dels ibers".
  La cuina d'aquest poble que habità l'Empordà ara fa 2.600 anys era ja força elaborada, amb pocs productes crus, de sabors característics, tota una experiència per anar descobrint.
  A partir d'ingredients actuals, aquesta sessió recrearà alguns dels plats que els investigadors han documentat per conèixer la manera de menjar dels nostres avantpassats, aquells que més de dos mil·lennis ja solcaven la Mediterrània a bord dels seus vaixells.
  Divendres de les 20:00h a les 22:00h. El preu de la sessió és de 20 euros. Cal fer una reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600424.
  Organitza: Espai del Peix-Museu de la Pesca
 • FM. Pitch&Putt / tobogan aquàtic / Espai Vermut / Remullada / Gospel / Barraques
  Dia i hora: dissabte 22 de juny - veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Club de golf i pitch&putt Palamós, AC Showboys, Kins 20 i Txondos, PG Choir i D.Joventut
  22/06/2019 - 09:00
  Festa Major 2019.
  Dissabte, el Club de Golf i Pitch&Putt de Palamós organitza el seu tradicional torneig de Festa Major al camp de Pitch&Putt Platja d'Aro. El torneig comença a les 09:00h.
  I dissabte tindreu instal·lat un tobogan aquàtic al passeig de les Pites, una moguda de l'Associació Cultural Showboys, ben passada per aigua. El tobogan estarà instal·lat de les 11:00h a les 14:00h, a les Pites. El preu d'una tirada a 3 euros, i si repetiu tres cops..a 5 euros.
  Més propostes de Festa Major de les colles de Carnaval. Els Kins 20 i els Txondos amb muntat un Espai Vermut al passeig del Mar, amb música en viu interpretada pels cantautors palamosins Uruphila i Cabernícola. Entre les 12:00h i les 15:00h.
  I a les 16:00h, samarreta, pantalons curts i xancletes i a la Remullada , començarem al parc del Convent dels Agustins, es baixarà pel carrer de Molins i pel d'Adrià Álvarez i Ametlla de Mar arribarà fins a la plaça de La Catifa, una festa remullada que organitza l'Associació Cultural Showboys.
  A la nit, a les 22:00h, al Parc del Convent dels Agustins, concert de Gospel a càrrec de Palamós Gospel Choir.
  I a les 23:00h, escenari de Barraques. Com a teloner, el guanyador del Gamba Rock 2019 i l'actuació de Di-Versiones i Selekta. Organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
 • Taller de cuina del peix per a famílies
  Dia i hora: dissabte 22 de juny a les 12.00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  22/06/2019 - 12:00
  Dissabte a les 12.00h a l'Espai del Peix : Taller de cuina del peix per a famílies.
  Un taller que té com a objectiu difondre i valorar la cuina tradicional i la gastronomia dels productes del mar comercialitzats a la llotja de Palamós, especialment aquelles espècies més desconegudes pels consumidors o menys cotitzades als mercats i les peixateries.
  Els participants treballaran activament en l'elaboració de diferents plats de peix de tradició marinera del nostre territori, sota la direcció dels cuiners de l'equipament i altres professionals col·laboradors de l'Espai del Peix.
  Preu: 10 €. Menors acompanyats d'un adult: 2,5 €. Gratuït pels menors amb el carnet del Club Súper 3
  Organitza: Museu de la Pesca – Espai del Peix
 • FM. Catifes de Corpus i missa / Espai Vermut / circ / gegants / Flama i pregó / sopar a St.Joan / Barraques
  Dia i hora: diumenge 23 de juny -veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Parròquia de Sta. Maria, Kins 20 i Txondos, Geganters i Grallers, Associació Atlètica Palamós, Assoc.V. St. Joan, Comissió Barraques
  23/06/2019 - 11:00
  Festa Major 2019.
  Arribem a diumenge.
  A partir de les 11:00h es podran veure la mostra de catifes de flors que s'hauran estès al carrer de Molins amb motiu de la festivitat de Corpus.
  A les 12:00h, missa de Corpus a l'Església de Sta. Maria del Mar. A les 12:30h hi haurà processó i benedicció al parc del Convent dels Agustins. Tot plegat organitza per la Parròquia de Sta. Maria.
  I diumenge, tornem a l'Espai Vermut muntat per les colles Kins 20 i Txondos al passeig del Mar, la música la posa el DJ Costa Brava i és un homenatge a la música del 80. De les 12:00h a les 15:00h.
  El programa de Festa Major de diumenge continua a la tarda amb un espectacle de circ, a les 18:30h a l'Arbreda. "Circus Show" a càrrec d'Actua Produccions.
  A les 19:30h, entren els gegants amb plantada a les 19:30h a l'Arbreda Municipal i a les 20:00h inici de la cercavila fins al Parc del Convent dels Agustins.
  Aquí s'esperarà l'arribada de la Flama del Canigó, al voltant de les 20:00h. Un cop rebuda, lectura del pregó de la Festa Major 2019. Aquesta part del programa està organitzat per l'Ajuntament i la seva Àrea de Cultura, la Colla Gegantera i Grallers de Palamós i l'Associació Atlètica Palamós.
  El programa de diumenge és extens i ampla. A la nit, cap a Sant Joan. A les 21:00h comença el tradicional sopar popular a la plaça de Mn. Gumersind, a les 23:00h el grup SoFregit amenitzarà la vetllada amb el Ball de Revetlla.
  A la mateixa hora, a Barraques, actuació de Litus i Covers Band.
  Aquestes són les propostes per diumenge del programa de Festa Major 2019.
 • FM. Espai Vermut / animació carrers / missa / pintura / concert FM / Barraques
  Dia i hora: dilluns 24 de juny - veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Kins 20 i Txondos, Coral El Progrés, Cercle Artístic, Àrea de Cultura i Comissió de Barraques
  24/06/2019 - 12:00
  Festa Major 2019.
  Dilluns, Espai Vermut al passeig amb música per a tota la família a càrrec de Landry El Rumbero, de les 12:00h a les 15:00h, un espai portat per les colles Kins 20 i Txondos.
  A partir de les 12:00h veureu i sentireu el grup Ventsonats i la seva animació de carrers.
  També a les 12:00h comença la missa solemne a l'església de Sta. Maria amb la participació de la Coral El Progrés.
  A la tarda, a partir de les 18:00h, animació infantil al passeig amb una proposta de jocs per a tota la família i l'actuació de Quiràlia i el seu espectacle "Fes-te gran".
  També al passeig els pintors palamosins Pere Coll i Martí Colls, despleguen els seus cavallets de pintura i fan una demostració de pintura al carrer. Per cert, durant l'activitat es farà el sorteig de diferents quadres que s'hagin pintat durant la demostració.
  A les 19:30h, cap a l'Arbreda, tot a punt per al Concert de Festa Major a càrrec de l'orquestra La Selvatana, una formació que repeteix escenari per conduir el ball de Festa Major, a partir de les 23:00h.
  Música també, encara que d'un altre gènere a la zona de Barraques, a partir de les 23:00h: actuació dels grups del Gambarock.
  Festa Major 2019.
 • FM. Jocs d'aigua / jaciment de Castell / teatre / Espai familiar / cercavila / "Escape Room" / sardanes / ball / concert
  Dia i hora: dimarts 25 de juny - veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni Ajuntament de Palamós, A.Gent Gran Palamós, Punt Jove, AS Costa Brava, AC Club Fans 607080.
  25/06/2019 - 11:00
  Festa Major 2019.
  Dimarts comencem a la platja Gran. A les 11:00h, Jocs d'aigua amb Quiràlia.
  Una visita cultural, la visita guiada al jaciment iber de Castell, a les 12:30h . La visita guiada és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, per què les places són limitades.
  A la tarda, el programa de Festa Major ens porta fins al Teatre La Gorga, on el Taller de Teatre de la Gent Gran de Palamós representen l'obra "Crim a la Costa Brava", una comèdia policíaca en tres actes i amb un repertori format per una tretzena d'actors i actrius de la Gent Gran sota la direcció de Pere Andrés. L'entrada és gratuïta.
  Pels pares i mares, a partir de les 18:30h i fins a les 20:30, es fa una sessió dinamitzada a l'Espai familiar que es muntarà a la plaça de La Gorga. Una proposta per a mainada de fins a 6 anys.
  A la tarda, més propostes. A les 19:00h inici de la cercavila musical amb La Harpo's Band, amb un itinerari marcat pels carrers Major, Tauler i Servià i plaça Sant Pere.
  Al Punt Jove s'ha preparat un "Escape Room" a càrrec de Tot Jugar. Gratuït i pensat per a joves entre 12 i 18 anys.
  El programa de nit comença amb una ballada de sardanes al passeig del Mar amb la Cobla Principal de Cassà.
  I a l'Arbreda , l'Associació Club de Fans dels 60s 70s i 80s ha preparat un sopar popular i ball amb el grup Gerunda. El sopar a les 20:30h i la festa fins a les 24:00h. El preu de l'entrada és de 25 euros, els associats en paguen 22.
  Qui vulgui continuar la festa, "xino xano" cap al Parc del Convent dels Agustins, a les Pites on trobareu música a la fresca amb l'actuació de Neus Mar (veu), Montse Canals (dansa) i Emília Sánchez a la guitarra i Enric Canada amb percussió, són els components de l'espectacle "Íntimament Llach". A les 22:30h.L'acte és gratuït.
 • FM. Festa d'aigua / animació infantil / ball / sardanes / Focs
  Dia i hora: dimecres 26 de juny - veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, AS Costa Brava.
  26/06/2019 - 11:00
  Festa Major 2019.
  Dimecres, punt final a la festa.
  Propostes passades per aigua, pels més menuts, pels balladors i amb focs.
  A les 11:00h, a la platja Gran, Festa de l'aigua amb Fefe.
  A les 19:00h, a la plaça de Sant Pere, animació infantil amb la gent de La Tresca i la Verdesca.
  A la mateixa hora, a l'Arbreda Municipal, ball de Festa Major amb el grup Pafills.
  A les 20:00h, sardanes al passeig amb la Cobla Baix Empordà i l'esclat de final de Festa Major,
  A les 23:30h, l'espectacle de focs artificials.
 • Cicle Gaudí. "7 raons per fugir" dels directors Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
  Dia i hora: dijous 27 de juny a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  27/06/2019 - 20:00
  Dijous a les 20:00h, nova sessió del Cicle Gaudí de Cinema a La Gorga amb la projecció de la pel·lícula "7 raons per fugir" dels directors Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras.
  La pel·lícula "7 raons per fugir" és una comèdia negra, crítica i àcida amb la nostra societat. Sortint de set històries quotidianes on es barreja horror i comèdia, són set moments d'humor negre, tant estranys com pròxims, amb visions surrealistes d'una societat que no progressa. Set històries d'humor negre d'una societat disfuncional.
  Amb una direcció coral: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, el seu quadre d'actors i actrius està format per Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella.
  Dijous a La Gorga. El preu de l'entrada és de 4,5 euros i de 3 la reduïda. Les entrades es poden comprar a través del web la gorga.cat.
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.
 • Teatre. "Crim a la Costa Brava" amb Taller de Teatre Assc. Gent Gran de Palamós
  Dia i hora: divendres 28 de juny a les 18:30h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Associació Gent Gran de Palamós
  28/06/2019 - 18:30
  Divendres, una nova funció de la representació del Taller de Teatre de l'Associació Gent Gran de Palamós amb l'obra "Crim a la Costa Brava".
  L'obra es va estrenar dins el programa de la passada Festa Major i ara es torna a representar, divendres a les 18:30h, amb entrada gratuïta.
  L'obra "Crim a la Costa Brava" està escrita per Àngel Millà i Lluís Casañas i és una comèdia policíaca en tres actes.
  Amb la direcció de Pere Andrés, una tretzena d'actors i actrius del Taller de Teatre de la Gent Gran interpreten els diferents personatges que intervenen en la conspiració col·lectiva que hi ha darrere l'assassinat d'un conegut polític a la seva casa de la costa.
  Organitza: Associació Gent Gran de Palamós
 • Parada solidària de PROGAT
  Dia i hora: dissabte 29 de juny de les 10:00h a les 20:00h
  Lloc: plaça dels Arbres
  Organitza. PROGAT Palamós
  29/06/2019 - 10:00
  Dissabte, l'entitat PROGAT Palamós munta la seva parada solidària a la plaça dels Arbres.
  Una parada plena d'articles de segona mà a bon preu, que ajuden a mantenir l'activitat de PROGAT (llibres antics i moderns, decoració, roba, menage, complements, bijuteria)
  Comprar aliments, medicines o despeses veterinàries dels gats que es troben al carrer, són alguns dels objectius dels voluntaris i voluntàries de PROGAT. Una iniciativa que ajuda a mantenir controlades les diferents colònies de gats que hi ha a Palamós, alhora que tenen cura de l'esterilització d'aquesta població i vetllen per a la seva salut.
  Una activitat que es combina amb les campanyes de sensibilització per lluitar contra l'abandonament de mascotes, fomentar l'esterilització de les domèstiques, així com promoure l'adopció de gats de carrer.
  Dissabte, passa't per la parada de PROGAT a la plaça dels Arbres i compra algun dels productes que hi venen, és per una bona causa.
  Pots seguir l'activitat de PROGAT als perfils de Facebook i Instagram, també estem a Teaming
 • Visita guiada a les Barques del Peix
  Dia i hora: dissabte 29 de juny a les 12.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  29/06/2019 - 12:00
  Per dissabte, el Museu de la Pesca us proposa una "Visita guiada a les Barques del Peix".
  Amb la visita a les Barques del Peix, l'extensió flotant del Museu de la Pesca, volem descobrir la feina dels pescadors a bord, tot visitant els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La Gacela i la Estrella Polar.
  Aquest recorregut permetrà conèixer les principals tècniques de pesca, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, i la vida quotidiana mentre naveguen.
  La visita és gratuïta i té una durada d'1h 30m , comença a les 12.00h.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Visita guiada gratuïta al castell de Sant Esteve de Mar
  Dia i hora: diumenge 30 de juny a les 12:00h
  Lloc: castell de St.Esteve de Mar
  Organitza: Museu de la Pesca.
  30/06/2019 - 12:00
  Per diumenge, a les 12:00h, el Museu de la Pesca organitza una visita guiada gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar.
  La visita guiada dona a conèixer la història del castell des dels seus orígens, interpreta la seva estructura a partir de les restes consolidades i ajuda a comprendre les diferents funcions que ha tingut al llarg de la seva història i la seva importància per a l'origen de la vila de Palamós, quan el rei Pere II el Gran el 1277 el va comprar per fundar al territori un port per als seus vaixells.
  La visita és gratuïta i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Màgia solidària a benefici de PROEM-AID amb el mag Héctor Mancha
  Dia i hora: diumenge 30 de juny a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Club de Natació Palamós.
  30/06/2019 - 20:00
  Diumenge a les 20:00h, al Teatre La Gorga, espectacle de màgia a benefici de PROEM-AID.
  Un espectacle protagonitzat per Héctor Mancha, reconegut mag en la disciplina del pickpocket, l'art de robar amb guant blanc. En el seu espectacle, res està tancat i tot depèn del públic assistent. Héctor Mancha ostenta el títol de campió mundial de Màgia d'Escena, el de campió mundial de Manipulació i l'any 2014 va obtenir el primer premi de Màgia a Rússia, al White Magic Festival.
  Diumenge, espectacle de màgia de primer ordre a La Gorga, amb Héctor Mancha i per una bona causa, a benefici de l'organització de salvament al Mediterrani PROEM-AID.
  El preu de les entrades és de 15 euros.
  Organitza. Club de Natació Palamós.
 • Cinema a la platja. "Bienvenida a Montparnasse" de Leónor Serraille
  Dia i hora: diumenge 30 de juny a les 22:00h
  Lloc: platja Gran
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  30/06/2019 - 22:00
  Diumenge, estrenem experiència nova a l'oferta cultural de l'agenda.
  Diumenge a les 22:00h tenim sessió de cinema lliure...a la platja.
  Projecció de la pel·lícula "Bienvenida a Montparnasse" de la directora francesa Leónor Serraille.
  Una producció franco-belga que ha recollit tres importants guardons l'any 2017 quan es va estrenar, al Festival de Cannes, al Festival de Valladolid i un premi Cèsar a la millor òpera prima i a la millor actriu revelació, Laetitia Dosch.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
 • Inscripcions als cursos 2019-2020 de l'Escola Municipal d'Adults
  Dia i hora: del 12 de juny al 31 d'agost - veure info
  Lloc: Aula d'Aprenentatge
  Organitza: Escola Municipal d'Adults
  31/08/2019 - 10:00
  L’Escola Municipal d’Adults de Palamós ja té preparats els cursos del període 2019-2020.
  Curs per obtenir el graduat d’educació secundària obligatòria i/o per a la preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
  Curs de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.
  Curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys.
  Cursos d’idiomes, anglès, francès, castellà, en diferents nivells
  Cursos d’informàtica
  Per poder fer la matrícula als cursos és indispensable fer la INSCRIPCIÓ del 12 de juny al 31 d’agost. Ho podeu fer telemàticament al web www.palamos.cat/formacio Informa’t dels requeriments i dels horaris d’aquests cursos a l’Escola Municipal d’Adults de Palamós, al carrer de la Riera 31, telèfon 972 60 08 10, o bé a la pàgina web de l’Ajuntament de Palamós.