Agenda

 • Teatre Gent Gran de Palamós "Busqueu-vos una amiga i a disfrutar!"
  Dia i hora: diumenge 25 i dimarts 27 de juny
  Lloc: teatre La Gorga
  Organitza:Taller de Teatre de l'Associació Gent Gran de Palamós
  25/06/2017 - 19:00
  El Taller de Teatre de l'Associació Gent Gran de Palamós us conviden a la representació de l'obra "Busqueu-vos una amiga i a disfrutar!".
  Un text de Sergi Ponsati que porta a l'escenari de La Gorga la història d'un grup d'amics una mica particular i que es reuneixen per celebrar la tornada d'una amiga, la Beth. Un sopar que s'anirà complicant per moments...
  Diumenge 25 i dimarts 27 de juny, dues representacions al teatre La Gorga, a les 19.00h.
  L'entrada és gratuïta.
 • Esport / Cultura / Animació infantil / Ball / Concert de Festa Major / Sardanes / Focs artificials
  Dia i hora: dilluns 26 de juny
  Lloc: veure programa
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  26/06/2017 - 10:00
  Festa Major de Palamós 2017
  Darrer dia de la Festa Major de Palamós. A partir de les 10 del matí, us proposem fer una mica de gimnàsia a la zona de l’Àrea Activa de la Platja Gran. L’activitat és totalment gratuïta.
  A les 11 del matí es fa una visita guiada al poblat ibèric de Castell a càrrec d’arqueòlegs del Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret. L’activitat és gratuïta, però recordeu que cal fer una inscripció prèvia al Museu de la Pesca de Palamós, telèfon 972 600 424.
  A dos quarts de 12, els més petits s’ho passaran pipa amb la Festa de l’Aigua que es fa a l’Àrea Activa de la Platja Gran amb la presència d’en Fefe.
  Anem ja a repassar les activitats de tarda. A les 7, animació infantil al Parc del Convent dels Agustins amb el Grup Pot Petit. A la mateixa hora a l’Arbreda, Ball de la Tercera Edat amb el Quartet Parfills.
  A les 8 del vespre, el Teatre La Gorga acull el Concert de Festa Major amb la Coral el Progrés, sota la direcció de Clàudia Soler. L’entrada va amb el sistema de taquilla inversa, a la sortida els espectadors paguen el que consideren just. Abans, això sí, s’ha d’obtenir una entrada al web lagorga.cat.
  També a les 8 del vespre, la Cobla Principal d’Amsterdam oferirà una ballada de sardanes al Passeig del Mar.
  A dos quarts de dotze, els focs artificials posaran el punt i final a la Festa Major de Palamós 2017! Consulta el programa de la Festa Major, a l'enllaç que trobaràs a l'agenda de l'activitat, al web palamoscomunicacio.cat.
 • Exposició col·lectiva Cercle Artístic de Palamós
  Dia i hora: fins al 2 de juliol
  Lloc: Espai Cultural Galeries Carme
  Organitza: Cercle Artístic de Palamós
  02/07/2017 - 18:00
  Fins al 2 de juliol es pot visitar l'exposició col·lectiva de pintura i escultura del Cercle Artístic de Palamós.
  L'exposició està instal·lada a l'Espai Cultural de les Galeries Carme i es pot visitar de dimarts a divendres de les 18.00h a les 20.00h, els dissabtes de les 17.00h a les 21.00h.
  Organitza: Cercle Artístic de Palamós