Agenda

 • Teatre "De mares i filles" de Paco Mir
  Dia i hora: dissabte 6 de març a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  06/03/2021 - 20:00
  Dissabte a les 20:00h, teatre a La Gorga.
  "De mares i filles" de Paco Mir, que també n'és el director.
  Interpretada per les actrius Mont Plans i Annabel Tutusaus, "De mares i filles" és una comèdia dramàtica que situa les dues dones, mare i filla, en un retrobament a l'habitació d'un hospital després d'haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada i de compromís en la qual la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.
  Una obra que ens porta per una muntanya russa emocional i que ens fa passar del riure al plor en un instant.
  Dissabte a les 20:00h, teatre a La Gorga. "De mares i filles" de Paco Mir.
  El preu de l'entrada és de 18 euros, de 15 la reduïda. Les entrades s'han de comprar a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós.
 • Acte reivindicatiu "Per un Palamós amb unes maternitats (o no) amb mirada feminista"
  Dia i hora: dilluns 8 de març a les 19:00h
  Hora: Teatre La Gorga
  Organitza: Departament de Joventut i l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Palamós
  08/03/2021 - 19:00
  Dilluns, Dia Internacional de les Dones.
  Per aquest dia, el Departament de Joventut i l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Palamós organitza un acte reivindicatiu, amb col·laboració amb participants del Club Lila, al Teatre La Gorga. Un acte que es volca en el lema: "Per un Palamós amb unes maternitats (o no) amb mirada feminista".
  L'acte es centra en la visualització d'un vídeo teatral de Gespa Teatre i l'actuació en directe d'una performance per part d'Anna Segura i Carla Novo, dues integrants del Club Lila del Punt Jove.
  El programa el tanca la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones per part de les regidores municipals i l'actuació musical de les actrius del Club Lila.
  Dilluns a les 19:00h al Teatre La Gorga, acte reivindicatiu del Dia Internacional de la Dona, al voltant del lema: "El 8M, la maternitat (o no) i la càrrega mental".
 • "Contes a dins la capsa" amb Olga Cercós
  Dia i hora: dijous 11 de març a partir de les 17:15h
  Lloc: canal You Tube Biblioteca
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  11/03/2021 - 17:15
  Dijous a partir de les 17:15h podeu seguir una nova sessió de "Contes a dins la capsa" en el canal YouTube de la Biblioteca.
  Amb motiu de les mesures per la COVID19, la Biblioteca a traslladar al format digital les seves propostes per als més menuts, com el cicle "Contes a dins la capsa", una activitat recomanada a mainada fins a 3 anys.
  La sessió de dijous torna a anar a càrrec de l'Olga Cercós i la podreu visualitzar en el canal de YouTube de la Biblioteca, fins al diumenge 14 de març.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Xerrada "El camí cap al dret a l'educació" amb Ousman Umar
  Dia i hora: dijous 11 de març a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
  11/03/2021 - 20:00
  18es Jornades d'Educació i Família
  Per dijous, la segona sessió del programa de Jornades d'Educació i Família.
  El convidat d'aquesta conferència és Ousman Umar. La seva experiència personal ens mostra el camí de superació que va haver de seguir des que va creuar el Sàhara, amb 13 anys, creuar el mar amb pastera. L'experiència traumàtica de perdre amics en el viatge, la seva arribada a Espanya i les nits al ras fins a acabar en una família d'acollida. A partir d'allà, començar un nou periple, que amb esforç i perseverança el va portar a graduar-se a la universitat, obtenir un postgrau a ESADE i acabar fundant la NASCO Feeding Minds, una ONG que proporciona formació i informació als nens de Ghana perquè decideixin el seu futur a casa seva.
  El cas d'Ousman Umar, és l'exemple del paper que pot jugar l'educació i la formació en el futur de les generacions, més enllà de la migració obligada.
  Dijous, a les 20:00h, al Teatre La Gorga, 18es Jornades d'Educació i Família.
  "El camí cap al dret a l'educació" amb Ousman Umar.
  Recordeu que les places disponibles són limitades a causa de les mesures per la COVID19 i per això és necessari agafar entrada a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
 • Exposició Dia Internacional de la Dona. "La lluita per l'oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia"
  Dia i hora: fins al dissabte 20 de març, horari Biblioteca
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou, Institut Català de les Dones i Memorial Democràtic.
  20/03/2021 - 20:00
  Fins al 20 de març podeu visitar a la Biblioteca, l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia".
  L'Exposició és una reconstrucció d'alguns episodis de la vida de les dones del país, des del 1931 fins al 1978. A través d'una sèrie de plafons ens donen imatges i informació d'aquella època, amb la perspectiva de les dones que la varen viure i visualitza les seves experiències i aportacions.
  L'exposició és una iniciativa de l'Institut Català de les Dones i del Memorial Democràtic i forma part d'un circuit itinerant per les Biblioteques de Catalunya, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, i que es podrà visitar a la de Palamós fins al 20 de març.